BDSM Sex: Hoe moet je ermee beginnen en wat moet je proberen?

Een van de meest gestelde vragen de we krijgen bij GutsyXL is “Wat moeten we nu gaan proberen in bed?”

Vaak raken koppels opgewonden bij de gedachte aan steeds net een stapje verder gaan. Helemaal als koppels al wel van een beetje BDSM of kinky seks houden.

Voor de duidelijkheid: als je tevreden bent met je seksleven of als je geen stapje verder wilt gaan, dan hoeft dat natuurlijk niet. Voor seks krijg je namelijk geen rapport cijfer en het is ook niet een competitie, je zult geen seksklasse omlaag gaan als je niet veel nieuwe dingen blijft proberen.
 
Maar het leven heeft echter wel de neiging om veel leuker en bevredigender te zijn wanneer je af en toe uit je comfortzone stapt. En dat is meer dan eens het geval wanneer het over seks gaat.
 
Dus als je zin hebt om iets nieuws te proberen in de slaapkamer en op zoek bent naar een paar suggesties voor wat je daarna kunt proberen, dan is deze GutsyXL blog echt iets voor jou!
 

Als je houdt van Leren Handboeien 

Probeer dan Boeien voor hand en bovenbeen 


Waarom boeien voor hand en bovenbeen gebruiken? 

Als je het gevoel om geketend te zijn al leuk vindt, dan is de volgende stap om het beperkingsniveau enigszins te verhogen.

Verlaag de vrijheid die je nog steeds krijgt met standaard handboeien met een nieuw niveau van beperking. Dit doe je door de armen van de drager in een vaste positie te dwingen: vast aan de bovenbenen.

Deze hand en bovenbeen boeien geven een geweldige 'volgende stap', omdat ze er voor zorgen ​​dat de armen van de drager aan hun zijden worden gehouden, maar ze dwingen de drager van de boeien (nog) niet in obscure origami-achtige posities.

Daarnaast laten ze nog veel speelposities openstaan ​​om te verkennen en kunnen ze gemakkelijk worden gedraaid, zodat de handen aan de voorkant, zijkanten of achterkant van de benen zijn.
 

Als je houdt van enkel boeien

Probeer dan een spreidstang van GutsyXL


 
                              

Waarom een spreidstang gebruiken?

Net zoals het bovenstaande advies voor het opvoeren van de polsboeien, is de beste manier om enkelbinding te intensiveren, het niveau van beperking op te voeren, en een manier om dit te doen is met een spreidstang.

Een spreidstang is een handig apparaat dat is ontworpen om de benen gespreid vast te ketenen. Hierdoor worden de benen open gehouden voor intieme toegang. Doordat de benen in een beperkende stand staan kan er worden genoten van een overvloed aan speelse seksuele posities en.

Sommige spreidstangen hebben ook de optie om ook de armen te ketenen. Daardoor hebben jij en je partner nog nieuw niveau van bondage om naar toe te werken tot wanneer de tijd rijp is.

 

Als je houdt van kietelaars

Probeer dan een pinwheel van GutsyXL


 
 

Waarom een pinwheel gebruiken?

Hoewel deze twee eruit zien als dodelijke vijanden in een stripboek, hebben ze eigenlijk een zeer vergelijkbaar doel. (Stuur ons je held en schurkennamenuggesties op een ansichtkaart, of in een opmerking.)

Beide zijn ontworpen om de bloedsomloop naar het oppervlak van de huid te trekken en de algehele gevoeligheid te verbeteren, een kietelaar (of kietel veer) doet dit met een breed zacht contact, terwijl een pinwheel dezelfde truc uitvoert over een kleiner, nauwkeuriger oppervlak.

Het resultaat? Stekelige kriebels die je zowel geestelijk en lichamelijk laten opwinden en je laten smeken om meer. Bovendien kunnen pinwheels overal extern worden gebruikt en zijn ze met hun fijnere contactpunt ideaal voor het stimuleren van moeilijk bereikbare plekjes.

 

Als je houdt van (spank) paddles  

Probeer dan bondage zweepjes van GutsyXL

 

 

Waarom bondage zweepjes gebruiken?

Dus je weet dat je van slaan houdt? Goed bezig! De kans is groot dat je het geprobeerd hebt met een beetje palm spanking en misschien zelfs met een beetje spanking paddle hebt geprobeerd. Geweldig!

Nu de volgende stap: als de ontvanger denkt dat ze iets meer kan verdragen en nog meer wil genieten van spanking met meer intensiteit, dan is de volgende stap een bondage zweep.

Bondage zweepjes zijn makkelijk te gebruiken met een klein beetje oefening. Van een klein spankje op de billen tot een strenge stekende tik, hoe je spankt is volledig aan jou (en het safe woordje van je partner;).

Voor de Dominante verbetert een bondage zweep de krachtdynamiek van een spanksessie en maakt het een scherpe impact mogelijk met minimale inspanning. Dit terwijl de submissive een nauwkeuriger contact heeft dat een merkteken achterlaat (als ze dat wil natuurlijk).

 

Als je houdt van tepel zuigers

Probeer dan tepel klemmen van GutsyXL


Waarom tepel klemmen gebruiken?

Of je nu echte tepelzuigers hebt geprobeerd of dat gewoon weet dat je er van houdt om met tepels te spelen, de tepelklemmen kunnen een geweldige manier zijn om te genieten van handsfree tepel stimulatie. 

Wist je dat ongeveer 1% van alle mensen met een clitoris een orgasme kunnen krijgen vanuit tepel stimulatie? En zelfs als jij gelukkige persoon niet bent, worden jouw hersenen getriggerd om oxytocine te produceren wanneer hun tepels worden gestimuleerd. 

Behalve dat Oxytocine een hormoon is dat je geluksgevoel verhoogt, is oxytocine is ook essentieel voor de seksuele climax. 

Dus, laat je hersenen overstromen met oxytocine en vergroot je kansen op orgasme door jouw liefdesknopen wat extra aandacht te geven. En nee, tepelklemmen zijn niet allemaal bedoeld om pijn mee te veroorzaken; kies gewoon voor verstelbare tepel klemmen.

 
Bron: Lovehoney
 
    06-12-2017 16:47     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.