filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
 

Leg het zwijgen op bij je partner met ball gags

Wil jij je partner eens heerlijk het zwijgen opleggen? Natuurlijk een onmisbaar item bij het BDSM spel. Domineer je partner of wordt volledig gedomineerd door je partner met de BDSM producten van GutsyXL.

Verschillende Ball gags bij GutsyXL

Wij bij GutsyXL hebben een groot assortiment met verschillende Ball gags om je partner het zwijgen op te leggen. Je vindt bij ons onder andere:
  • Mondspreiders
  • Knevel met dildo
  • Bit gags
  • Klassieke ball gags

Mondspreiders

Een mondspreider is bedoeld om de mond van je partner open te houden, dit kan gebruikt worden tijdens de orale seks. Je partner kan zijn mond niet meer sluiten, wat het hebben van orale seks gemakkelijker kan maken. Daarnaast kan het ook gebruikt worden als BDSM speeltje, aangezien je partner niet meer kan praten.

Knevel met dildo

Een knevel met dildo is een ball gag die door de ene partner in de mond wordt genomen. Vervolgens wordt jij door je partner gepenetreerd door de dildo die bevestigd zit aan de knevel.

Bit gags

Een bit gag is een ball gag waarbij de mondknevel de vorm heeft van een bit dat gebruikt wordt tijdens het paardrijden. Dit maakt de bit gags uitermate geschikt voor rollenspellen zoals Pony Play.

Klassieke ball gags

Een klassieke ball gag wordt gebruikt bij het spel der dominantie. Je partner neemt de ball gag in de mond, waardoor het onmogelijk wordt om te praten of de mond te sluiten. Bij GutsyXL vind je ook ball gags met gaatjes, waardoor je partner gemakkelijker kan ademen.

Bestel daarom je ball gags online bij GutsyXL

GutsyXL is jouw plek voor het vertrouwd, veilig en overzichtelijk shoppen van ball gags. Bij ons vind je de beste en bekendste merken, daarnaast bezorgen wij je pakket in een neutrale verpakking. Vanaf een bestelling van €50, - betaal je ook geen verzendkosten. Bestel daarom vandaag nog je ball gags bij GutsyXL.
 
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.