Leer squirten als Bobbi Eden met sex toys

Ja, dat klopt, je leest het goed, vrouwen kunnen ook ejaculeren! En nu kun jij leren hoe je zelf moet squirten als Bobbi Eden met een G-spot vibrator en met een partnerDe meeste vrouwen kunnen vocht produceren als hun G-spot op de juiste manier gestimuleerd wordt. Het kost je alleen maar wat tijd en oefening, maar dat is met alles wat de moeite waard is zo.


Voordat je begint, is het belangrijk dat je je comfortabel voelt (probeer is een van onze lustopwekkers voor haar om een handje te helpen) en dat je al een orgasme gehad hebt. Een relaxed gevoel en een goede stemming zijn namelijk ontzettend belangrijk als je de G-spot wilt bereiken en makkelijk wil kunnen masseren.

Om te kunnen ejaculeren als vrouw moet de G-spot namelijk gestimuleerd worden. Om de G-spot te vinden moet jij of je partner een vinger leggen tegen de binnenkant van de vaginale wand en vervolgens een ‘kom hier’ beweging gaan maken. Als het goed is voel je dan ergens een stukje met een andere textuur dan de rest van de vaginale wand. Het magische plekje...
 
 

Hoe laat je jezelf squirten?


G-Spot Rabbit (€99,95)

De G-spot verschilt per vrouw, de grootte en capaciteit voor orgasmes is bij iedereen verschillend. Normaal gesproken is de G-spot sponsachtig qua textuur. Nogmaals, een klein vleugje van je favoriete lustopwekker doet wonderen. Het stimuleert de bloedsomloop op de juiste plek en zorgt er zo voor dat je de gewilde G-spot makkelijker bereikt. Erg handig als je wilt squirten als Bobbi Eden.

Er moet wel bij vermeld worden dat sommige vrouwen heftiger reageren dan anderen: de een zal letterlijk spuitend klaarkomen waar de ander er maar weinig van merkt en het misschien zelfs irritant vindt.

Wanneer je als vrouw wilt ejaculeren (spuitend klaarkomen) zul je hoe dan ook moeten wennen aan het stimuleren en aanraken van de G-spot. Om de G-spot te stimuleren kun je je vingers gebruiken, de vingers van je partner, verschillende standjes proberen (zoals Doggy of reverse cowgirl) of een speciaal ontworpen G-spot vibrator zoals de LELO Gigi 2 gebruiken.
 

De beste Sex Toys en Vibrators voor Squirten


LELO-Gigi-2-Turquoise-Blauw (€139,95)

Als je leert hoe je moet squirten als Bobbi Eden door met een vibrator de G-spot te stimuleren, dan kun je soms het gevoel krijgen dat je moet plassen. Dit kan sommige vrouwen een oncomfortabel gevoel geven, daarom is het raadzaam om altijd eerst even de blaas te legen voordat je de G-spot gaat stimuleren. Zo zorg je ervoor dat je niet in je bed plast. Als je deze voorzorgsmaatregel hebt genomen kun je gewoon ongestoord doorgaan met het stimuleren van de G-spot. Je zal snel merken dat het gevoel van ‘moeten plassen’ steeds meer plaats maakt voor een intens gevoel van genot.

Het kan wat tijd kosten om een G-spot orgasme te bereiken, maar het is zeker de moeite waard! Wanneer je op het punt komt dat je bijna ontzettend hard klaar gaat komen, moet je je bekkenbodemspieren naar buiten drukken, in tegenstelling tot naar binnen trekken (wat de normale reflex is bij een orgasme). Hierdoor vergroot je de kansen op spuitend klaarkomen, oftewel: squirten. Leg voor de zekerheid maar vast een handdoekje neer… we hebben je gewaarschuwd!

 

Wat zijn de belangrijkste stappen om te squirten met sex toys?

1. Begin met het stimuleren van de clitoris. Gebruik eventueel een lustopwekker om op gang te komen.
2. Vind je G-spot.
3. Stimuleer je G-spot met je vingers, de vingers van je partner, partners penis of een speciaal ontworpen G-spot vibrator.
4. Ga door totdat je een intense sensatie diep in je vagina voelt.
5. Druk je bekkenbodemspier naar buiten wanneer je een orgasme krijgt.
6. Spuiten, spuiten, squirten maar!


The Celine Gripper Vibrator Turquoise (€42,95)

 Bron: Lovehoney
  Gutsy     10-10-2017 15:44     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Andrea -  11-10-2017

Beste GutsyXL, Naar aanleiding van jullie blog heb ik het bij mijzelf getest. Ongelooflijke ervaring:$ XXX