filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
 

Hogties bestel je online bij GutsyXL

Wil je graag je partner domineren? Of wil je eens keer door je partner gedomineerd worden? Dan raden wij aan om een van onze bondage artikelen te proberen, bijvoorbeeld een van onze hogties.
Een hogtie is een bondage artikel, waarmee je handen en voeten aan elkaar kan vastmaken. Hierdoor kan je partner of onderdanige nauwelijks meer bewegen en ook niet weglopen. Hierdoor heb jij de volledige controle.


Hogtie gebruiken om te experimenteren

Wil je graag een keer experimenteren met BDSM? Of wil je een keer met je partner een rollenspel doen? Hiervoor is een hogtie ook zeer geschikt, je kan de hogtie namelijk gebruiken voor verschillende rollenspellen. Laat je partner bijvoorbeeld een gevangen spelen, of jij speelt de agent. Er zijn voldoende mogelijkheden.


Verschillende hogties bij GutsyXL

Bij GutsyXL vind je verschillende hogties in verschillende vormen, maten en kleuren. Daarnaast vind je bij ons ook hogties met verschillende aantal boeien. Je vindt bij GutsyXL een hogtie met 4 boeien, maar ook een leren hogtie met 6 haken. Met deze hogtie kan je armen en polsen vastmaken in de positie die je wilt. Daarnaast vind je bij ons hogties met 4 boeien, waaronder de roze hogtie en witte hogtie.

 

Bestel daarom je hogties online bij GutsyXL

GutsyXL is jouw plek voor het vertrouwd, veilig en overzichtelijk shoppen van hogties. Bij ons vind je de beste en bekendste merken, daarnaast bezorgen wij je pakket in een neutrale verpakking. Vanaf een bestelling van €50,- betaal je ook geen verzendkosten. Bestel daarom vandaag nog je hogties bij GutsyXL.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.