filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Sextoys voor koppels bestel je online bij GutsyXL

Ben je op zoek naar het ideale seksspeeltje om een spannend sfeertje mee in de slaapkamer te brengen? Een speeltje om samen met je partner heerlijk van te genieten? Kies dan voor koppeltoys zoals de We-Vibe, Lelo IDA of zelfs een seksschommel. Koppeltoys zijn onmisbaar voor een spannend en vernieuwend seksleven met je partner. Op Gutsyxl.nl kun je veel verschillende vibrators en toys voor koppels bestellen. Deze kun je eenvoudig bestellen en betalen, waardoor je deze de volgende dag al thuisbezorgd krijgt.


Welke sextoy voor koppels past bij ons?

Welke sextoy voor jullie het beste geschikt is ligt aan jullie wensen op het gebied van sextoys. Om jullie verder te helpen introduceren we een aantal sextoys voor koppels.


Koppel vibrator

Zijn jullie op zoek naar een vibrator die je kan gebruiken tijdens de seks en waar je beide van kan genieten? Probeer dan eens een koppel vibrator. Een koppel vibrator kan gebruikt worden tijdens de penetratie, de vrouw wordt hierbij extra gestimuleerd bij de G-spot en de clitoris. De meeste koppel vibrators kan je besturen met een afstandsbediening of app op je smartphone om jouw perfecte stimulatie te krijgen.


Seks schommels

Willen jullie graag samen allerlei verschillende standjes proberen? De seks schommels van GutsyXL helpen je hierbij. Door de seks schommel speelt gewicht en zwaartekracht geen rol meer. Met een seks schommel kan je daarom snel al je standjes uitproberen.


Positie riemen

Positie riemen zijn seksspeeltjes die je kunnen helpen bij het beter uitvoeren van diverse standjes zoals doggy style. De riemen zorgen dat de man dieper kan penetreren. Bij het gebruik van een riem kan de clitoris en g-spot gestimuleerd worden. Bij de meeste positieriemen worden de banden vastgehouden door de persoon die penetreert. Deze riemen zorgen ervoor dat je verschillende standjes kan uitvoeren

 

Bestel daarom je sextoys bij GutsyXL

GutsyXL is jouw plek voor het vertrouwd, veilig en overzichtelijk shoppen van sextoys voor koppels. Bij ons vindt je de beste en bekendste merken, daarnaast bezorgen wij uw pakket in een neutrale verpakking. Vanaf een bestelling van €50,- betaal je ook geen verzendkosten. Bestel daarom vandaag nog je sextoys voor koppels bij GutsyXL.