filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Metal Leg Cuffs

22,95

visibility
shopping_cart

Chrome Slave Bracelet

79,95

visibility
shopping_cart

Zwart Metalen Handboeien

14,95

visibility
shopping_cart

50 Tinten Grijs - You are Mine

24,95

visibility
shopping_cart

Metal Handcuffs Red

9,95

visibility
shopping_cart

Metalen Handboeien Zwart

9,95

visibility
shopping_cart

Metal Handcuffs

9,95

Metalen boeien voor de ervaren BDSM gebruiker

Ben jij een ervaren BDSM gebruiker en ben je op zoek naar een extra uitdaging? Dan zijn de metalen boeien van GutsyXL wat voor jou. De metalen boeien zijn erg sterk en kunnen dus tegen ruwe BDSM gebruikers.

Waarom kiezen voor metalen boeien?

Boeien zijn attributen die worden gebruikt bij BDSM. Boeien worden gebruikt door mannen en vrouwen om hun partner vast te binden en te controleren. Boeien kunnen worden bevestigd aan het bed, deur of plafond.

De metalen boeien worden vooral gebruikt door de meer ervaren BDSM gebruiker, vanwege het harde materiaal. Met de metalen boeien kun je de controle uitoefenen op je partner. Bij veel boeien kun je zelf bepalen hoe strak je de boeien wilt hebben. Metalen boeien kunnen ook gebruikt worden bij een rollenspel.

Verschillende metalen boeien bij GutsyXL

Ben je op zoek naar stevig materiaal voor BDSM? Of wil je graag een erotisch cadeau geven op een vrijgezellenfeestje? Bij GutsyXL vind je de geschikte boeien. De chrome slave bracelet is bijvoorbeeld zeer geschikt voor het spel der dominantie. Ook vind je bij ons goedkopere varianten metalen boeien waaronder de zwarte metalen handboeien.

Bestel daarom je metalen boeien online bij GutsyXL

GutsyXL is jouw plek voor het vertrouwd, veilig en overzichtelijk shoppen van boeien. Bij ons vind je de beste en bekendste merken, daarnaast bezorgen wij je pakket in een neutrale verpakking. Vanaf een bestelling van €50, - betaal je ook geen verzendkosten. Bestel daarom vandaag nog je boeien bij GutsyXL.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.