filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
 

Opblaaspoppen bestel je online bij GutsyXL

Wil je weer het gevoel van echte seks? Als je even geen vriendin hebt is een opblaaspop of sekspop een goed alternatief. Wil je meer weten over opblaaspoppen bij GutsyXL? Lees dan snel verder.

Waarom gebruik maken van een opblaaspop?

Opblaaspoppen zijn ervoor gemaakt om het gevoel van seks met een partner na te bootsen. Bij de meeste opblaaspoppen vind je meerdere openingen om te penetreren, denk hierbij aan de mond, anus of vagina.
Bij GutsyXL vind je meerdere soorten opblaaspoppen, je vindt naast de gebruikelijke vrouwelijke opblaaspoppen ook mannelijke opblaaspoppen. Ideaal voor een homo seksuele man of vrouw die graag een keer op een opblaaspop wil proberen. De mannelijke opblaaspop heeft naast een anale opening en een opening bij de mond ook een verharde penis, waardoor de pop ook kan penetreren.
Je vindt bij GutsyXL ook erg veel verschillend opblaaspoppen. Of je nu van blond, bruin, donker of wit houdt bij ons vind je de juiste opblaaspop. Je vindt bij ons zelfs een extra dikke opblaaspop.
Heb je nog nooit een opblaaspop geprobeerd? Dan raden wij altijd aan om te kiezen voor een goedkopere variant. Zo kan je proberen of dit iets voor je is, hou er wel rekening mee dat deze opblaaspop minder lang meegaat dan een duurdere variant.

Bestel daarom je opblaaspop bij GutsyXL

GutsyXL is jouw plek voor het vertrouwd, veilig en overzichtelijk shoppen van opblaaspoppen. Bij ons vindt je de beste en bekendste merken, daarnaast bezorgen wij uw pakket in een neutrale verpakking. Vanaf een bestelling van €50, - betaal je ook geen verzendkosten. Bestel daarom vandaag nog je opblaaspop bij GutsyXL.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.