filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
 

Penispompen bestel je online bij GutsyXL

Wil je weer het echte gevoel samen met je vrouw meemaken? Wanneer je last hebt van erectieproblemen is een penispomp een goede oplossing, daarnaast geeft het ook veel genot. Lees hier meer over de penispomp.

Hoe werkt een penispomp?

Een penispomp is een cilinder die je over je penis heen schuift. De penispomp zuigt vacuüm, waardoor er meer bloed naar je penis kan stromen. Hierdoor krijg je het gewenste effect: een grotere en hardere erectie. De penispomp is hierdoor de ideale sextoy voor mannen met erectieproblemen. 
Daarnaast zorgt het zuigen van de penispomp voor extra genot bij de man. Het vacuüm zuigen van de penispomp is vergelijkbaar met het gevoel wat je krijgt wanneer je een blowjop krijgt. Door de zuigende kracht van de penispomp wordt de eikel gestimuleerd.

Verschillende penispompen bij GutsyXL

Ben je op zoek naar een penispomp? Bij GutsyXL vind je verschillende soorten pompen. Je vindt bij ons bijvoorbeeld elektrische penispompen. Deze pomp kan je heerlijk het werk laten doen. Je hebt hierin 2 varianten, een penispomp met afstandsbediening en een penispomp die je bedient op de pomp zelf. Naast de elektrische variant vind je bij ons ook verschillende handpompen en verschillende penispomp accessoires

Bestel daarom je penispomp bij GutsyXL

GutsyXL is jouw plek voor het vertrouwd, veilig en overzichtelijk shoppen van penispompen. Bij ons vindt je de beste en bekendste merken, daarnaast bezorgen wij uw pakket in een neutrale verpakking. Vanaf een bestelling van €50, - betaal je ook geen verzendkosten. Bestel daarom vandaag nog je penispompen bij GutsyXL.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.