Ruilen en Retouren

Je hebt bij Gutsy het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. Om je retourzending snel te laten verlopen kun je eenvoudig gebruik maken van ons retourformulier.

Om te annuleren of te retourneren (herroepen) kun je ook gebruik maken van de contactpagina. Je hebt het recht om binnen 14 dagen van je koop af te zien. Voor alle voorwaarden, lees hieronder verder.

 

Na het herroepen van uw bestelling, dient u de artikelen uiterlijk binnen 14 dagen na het melden van de herroeping retour te zenden.

Door je retourzending van tevoren aan te melden kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen.

Zowel kleding als de overige artikelen kun je bij Gutsy retourneren. Let bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:

  • Het product zit in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking
  • Het product is compleet

Bij elke levering ontvang je een afleverings- en retourbon. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, is het voldoende om deze bon mee te sturen. Je kunt ook door het invullen van het herroepingsformulier aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je bent echter niet verplicht het herroepingsformulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht.

Terugboeking bedrag
Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit direct terug. Het bedrag staat binnen enkele dagen, doch uiterlijk binnen 14 dagen na verwerking van het retour op je rekening. Als je de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

In het algemeen geldt dat we het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, dat is uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, restitueren.

Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de verpakking niet meer gesealed is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is tevens wettelijk zo bepaald):

  • Pruiken
  • Condooms
  • Strings
  • Catsuits
  • Panty’s en kousen
  • DVD’s en andere gegevensdragers
  • Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s
  • Glijmiddelen en crèmes

Bovengenoemde artikelen kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn. Defecten dienen binnen 30 dagen na ontvangst bij Alle Condooms te worden gemeld. Dit kun je doen door middel van ons retourformulier / herroepingsformulier.

Retourneren
Op de pakbon van je bestelling vind je een label met een retouradres. De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening (geschatte verzendkosten: € 5,50 via DHL For You). De oorspronkelijke verzendkosten zullen op de factuur worden verwijderd na ontvangst van de retourzending. 
Wanneer je een artikel retour wilt zenden maak dan gebruik van ons retourformulier / herroepingsformulier zodat wij je retourzending snel in behandeling kunnen nemen.

Annulering van je bestelling
Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden. Mits deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van Gutsy een verzendbevestiging. Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? Beantwoord dan je orderbevestiging of vul het retourformulier / herroepingsformulier in. De annulering van de order zal per e-mail bevestigd worden. Zodra je verzoek tot annulering door ons is bevestigd restitueert Alle Condooms het betaalde bedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding.

Om te annuleren (herroepen) kun je ook gebruik maken van het  modelformulier herroeping. Je hebt hiervoor 14 dagen de tijd.

 

Modelformulier Herroeping

Het modelformulier voor Herroeping kun je hier downloaden: herroepingsformulier