filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
 

SM toys bestel je online bij GutsyXL

SM toys zijn seksspeeltjes die gebruikt worden tijdens een BDSM spel. Deze SM toys zijn vooral gericht op het SM gedeelte van BDSM. In dit gedeelte gaat het om het ondergaan van pijn en sadisme, het plezier hebben in het pijn doen van de onderdanige. Bij GutsyXL vind je verschillende soorten SM toys.

Verschillende SM toys bij GutsyXL

Bij GutsyXL vind je verschillende soorten SM toys, voor iedereen is er iets wat bij hem past. Bij ons vind je SM toys die geschikt zijn voor beginners zoals tepelklemmen en zweepjes. Ook vind je bij ons SM toys die geschikt zijn voor de ervaren gebruiker, zoals SM elektro toys.

Tepelklemmen

Een tepelklem kan worden gedragen door mannen en vrouwen. Een tepelklem zorgt ervoor dat er minder bloed stroomt naar de tepel, hierdoor wordt de tepel gevoeliger voor aanraking. Er zijn zelfs gewichtjes die je aan de tepelklem kan bevestigen om nog een extremer gevoel te krijgen.

Zweepjes en knevels

Zweepjes en knevels worden gebruikt om straffen uit te delen. De plekken waarop geslagen is met de zweep worden extra gevoelig. Raadzaam is het om het slaan met de zweep langzaam op te bouwen.

SM elektro toys

Bij de elektro toys van GutsyXL wordt het lichaam gestimuleerd door kleine elektronische schokken. Door de stroomprikkels worden de lichaamsdelen extra geprikkeld. De elektro toys dienen rustig gebruikt te worden en langzaam worden opgebouwd.

Bestel daarom je SM toys online bij GutsyXL

GutsyXL is jouw plek voor het vertrouwd, veilig en overzichtelijk shoppen van SM toys. Bij ons vind je de beste en bekendste merken, daarnaast bezorgen wij je pakket in een neutrale verpakking. Vanaf een bestelling van €50, - betaal je ook geen verzendkosten. Bestel daarom vandaag nog je SM toys bij GutsyXL.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.