filter_list

Filter

0
Onbeperkt

De nieuwste collectie sextoys voor vrouwen bij GutsyXL

Is je seksleven toe aan een nieuwe impuls? Wil je meer spanning geven aan de seks met je partner of toch net dat stukje extra opwinding uit je masturbatie halen? Probeer dan eens een van de verschillende sextoys voor vrouwen van GutsyXL.
GutsyXL heeft een groot assortiment met verschillende sextoys voor vrouwen, waaronder vagina balletjes, vibrerende eitjes, vagina pompen en nog veel meer.


Welke sextoy past het beste bij mij?

Welke sextoy voor jou het beste geschikt is ligt aan jouw wensen op het gebied van sextoys. Om je te helpen introduceren wij alle verschillende sextoys voor vrouwen kort hieronder.


Vagina balletjes

Vagina balletjes worden gebruikt om het voorspel een extra intense lading te geven. Je kan de vagina balletjes gebruiken tijdens de penetratie. Je kan ze ook gebruiken net zoals in Fifty Shades of Grey, hoe opwindend is het voor jou en je partner om te weten dat je de vagina balletjes draagt tijdens een openbare gelegenheid. De vagina balletjes zijn naast een sextoy voor vrouwen ook een sextoy voor koppels.


Vibrerende eitjes

Ben je op zoek naar een kleine vibrator? Dan past een vibrerend eitje bij jou. De vibrerende eitjes kunnen zowel inwendig als uitwendig worden gebruikt. Heerlijk om jezelf te verwennen.


Vagina pompen

Een vaginapomp zorgt ervoor dat je vagina opzwelt. Bij het opzwellen van de vagina stroomt er meer bloed richting de vagina, waardoor je vagina gevoeliger wordt. Een ideale sextoy om te gebruiken om een intensere masturbatie mee te maken, maar ook om meer te voelen van de seks met je partner.


Clitorispomp

De clitorispomp is een kleinere versie van de vaginapomp. De clitorispomp heeft dezelfde functie als de vaginapomp, maar richt zich op de clitoris.


Borstpomp

De borstpomp richt zich op het gevoeliger maken van de tepels en de borst. Heerlijk wanneer je erna zachtjes gestreeld wordt.

 

Bestel daarom je sextoys bij GutsyXL

GutsyXL is jouw plek voor het vertrouwd, veilig en overzichtelijk shoppen van sextoys voor vrouwen. Bij ons vindt je de beste en bekendste merken, daarnaast bezorgen wij uw pakket in een neutrale verpakking. Vanaf een bestelling van €50,- betaal je ook geen verzendkosten. Bestel daarom vandaag nog je sextoys voor vrouwen bij GutsyXL.