filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Speculum

138,95

visibility
shopping_cart

Collins Vaginale Speculum

37,95

visibility
shopping_cart

Cusco Vaginale Speculum - Groot

32,95

visibility
shopping_cart

Cusco Vaginale Speculum - Medium

29,95

visibility
shopping_cart

Cusco Vaginale Speculum - Klein

29,95

visibility
shopping_cart

Vagina Speculum Sextreme

39,95

visibility
shopping_cart

Medical Hole Spreader

158,95

visibility
shopping_cart

3-Prong Anal Speculum

77,95

Speculums bestel je online bij GutsyXL

Wil jij wat extra vuur in de slaapkamer? Probeer dan eens van onze BDSM artikelen.  Bij GutsyXL zijn er BDSM artikelen voor gevorderden en beginners. Of je nu voor de eerste keer wat wilt proberen of een ervaren gebruiker van BDSM artikelen bent, bij GutsyXL vind je wat je zoekt. Bij ons vind je onder andere verschillende speculums. Deze seksspeeltjes worden vooral gebruikt door de ervaren BDSM gebruiker.


Wat is een speculum?

Een speculum wat zijn oorsprong kent in de medische wereld. De speculum wordt ook wel de eendenbek genoemd. De eendenbek wordt in de medische wereld gebruikt door de gynaecoloog om vaginale onderzoeken uit te voeren. De eendenbek opent de vagina, zodat er bijvoorbeeld een uitstrijkje gemaakt kan worden.
De speculum wordt ook gebruikt als sextoy in de BDSM wereld. Een speculum wordt in BDSM veelal ingezet tijdens een spannend rollenspel tussen de dominante en de onderdanige. De onderdanige geniet volop van zijn of haar machteloze positie en het gevoel te zijn overgeleverd aan het onderzoek en de plannen van de dokter/Dominant. Dit type rollenspel wordt binnen de BDSM-wereld ook wel Medical Play of Nursing genoemd.


Verschillende speculums bij GutsyXL

Bij GutsyXL vind je verschillende soorten speculums. Wij hebben verschillende materialen, grootten en soorten speculums in ons assortiment. Ben je een beginner met het gebruik van speculums? Probeer dan eens de Cusco vaginale speculum. Dit is een kleine speculum, waarmee je kan proberen of het iets voor jou is. Bij ons vind je van hetzelfde merk Cusco ook een medium speculum.
Ben je al ervaren op het gebied van speculums? Probeer dan de 31 cm grote medical hole spreader. Deze speculum kan zowel vaginaal als anaal worden gebruikt. 

 

Bestel daarom je speculums bij GutsyXL

GutsyXL is jouw plek voor het vertrouwd, veilig en overzichtelijk shoppen van speculums. Bij ons vindt je de beste en bekendste merken, daarnaast bezorgen wij uw pakket in een neutrale verpakking. Vanaf een bestelling van €50,- betaal je ook geen verzendkosten. Bestel daarom vandaag nog je speculums bij GutsyXL.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.