filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
 

Tenga masturbators bestel je online bij GutsyXL

Ben je op zoek naar extra plezier bij het masturberen? Wil je een keer wat nieuws proberen? Een keer wat anders dan je rechterhand? Probeer dan eens van de masturbators van GutsyXL, een van onze bekende merken zijn de masturbators van Tenga. Masturbators kan je alleen gebruiken, maar zijn ook geschikt om als koppel te gebruiken. Laat je partner de Tenga masturbator bedienen en geef je over.

Verschillende Tenga masturbators bij GutsyXL

Het bekende merk Tenga is in 2005 opgericht in Japan. Ze bieden producten aan van hoogwaardige kwaliteit. Je vindt bij ons onder andere Tenga Eggs, Tenga Cubs en Tenga Flip Holes.

Tenga Eggs

Een Tenga Egg is gemaakt van erg flexibel materiaal waardoor je het speeltje met gemak over de gehele penis kunt trekken. Er zijn verschillende eggs, elk met een eigen kleurtje, voorzien van een uniek vormgegeven en stimulerende interne structuur. De binnenkant kan onder andere bestaan uit noppen, golven, ribbeltjes of vierkantjes om de penis extra mee te prikkelen.

Tenga Cubs

Tenga Cups zijn bedoeld om het masturberen van de man aangenamer en intenser te laten aanvoelen. De speeltjes zijn aan de binnenzijde voorzien van een stimulerende structuur, bestaande uit dicht op elkaar geplaatste nopjes en ribbels, om de penis extra te prikkelen. Met behulp van het gaatje aan de bovenkant kan de zuigkracht van de masturbator handmatig worden aangepast.

Tenga Flip Hole

Tenga Flip Holes gebruik je om te masturberen. Van binnen de Tenga Flip Hole bevat dit seksspeeltje een sleeve met ribben, noppen, flapjes en poorten om de penis te stimuleren. Door de Tenga Flip Hole te penetreren ervaar je meerdere prikkels.

Bestel daarom je Tenga masturbators bij GutsyXL

GutsyXL is jouw plek voor het vertrouwd, veilig en overzichtelijk shoppen van Tenga masturbators. Bij ons vindt je de beste en bekendste merken, daarnaast bezorgen wij uw pakket in een neutrale verpakking. Vanaf een bestelling van €50, - betaal je ook geen verzendkosten. Bestel daarom vandaag nog je Tenga masturbators bij GutsyXL.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.