Jouw plek voor het vertrouwd, veilig en overzichtelijk shoppen van persoonlijke producten.  

Taboe doorbreken

Gutsy is ontstaan tijdens een brainstormsessie in het voorjaar van 2013 waarbij wij onszelf de volgende vraag stelden: Waarom worden we met z’n allen wel steeds “ondeugender” maar is het toch nog steeds voor veel mensen lastig, onoverzichtelijk en een taboe om persoonlijke en intieme producten te kopen? Waarom hebben we geen "Guts"?! 

Voor het kopen van intieme producten als condooms en glijmiddeltjes of persoonlijke producten als erectiemiddeltjes, ben je namelijk al gauw aangewezen op de doorsnee drogist of een schaamteloze, asociale en onoverzichtelijke site waarbij je niet weet waar je naar moet zoeken. Dit creërt een drempel, helemaal omdat er voor veel mensen toch nog taboe heerst. “Is het wel veilig en is het wel vertrouwd?” Deze drempel en dit taboe willen wij graag doorbreken. Gutsy gaat het kopen van persoonlijke producten makkelijker en toegankelijker maken!
 

Overzichtelijker & makkelijker 

Daarom hebben de specialisten van Gutsy uit duizenden producten de kwalitatief beste en meest populaire producten voor je uitgezocht. Zo hoef je zelf niet te zoeken en sla je nooit de plank mis!

De meeste producten van Gutsy kun je morgen al in huis hebben, als je vandaag vóór negen uur 's avonds een bestelling in onze webshop plaatst. Gutsy kan in de meeste gevallen een 24-uurs levering garanderen.

Mocht je iets zoeken wat er toch niet bij zit kun je ons gerust mailen, zodat wij jouw wens ook in ons assortiment kunnen verwerken. Je kunt bij ons veilig betalen. Vooraf via iDEAL, achteraf via overboeking. Je kunt ook zelf bepalen waar en op welk moment het pakje bezorgd moet worden, dan wel dat je het liever ophaalt op een afhaalpunt. Je kunt er van op aan dat je bij Gutsy anoniem koopt, want de bestelling wordt discreet verpakt in een neutrale plastic verpakking.

Gutsy: jouw plek voor het vertrouwd, veilig en overzichtelijk shoppen van persoonlijke producten!