filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Spark Verwarmende Rabbit Vibrator - Roze

128,95

visibility
shopping_cart

Blaze Verwarmende G-Spot Vibrator - Roze/Zwart

118,95

visibility
shopping_cart

Flushed Verwarmende Rabbit Vibrator - Roze

148,95

Verwarmende vibrators bestel je online bij GutsyXL

Een verwarmende vibrator is een sextoy die warm kan worden. Meestal zit er op de vibrator een knop, waardoor je de vibrator kan laten opwarmen. Bij Gutsy XL vind je verwarmende vibrators voor stimulatie van de G-spot, voor de G-spot en de clitoris en voor penetratie en de clitoris.

Hoe werkt een verwarmende vibrator?

Op de meeste vibrators zit een knop, waardoor deze opwarmt. De vibrators warmen vervolgens op tot een tempratuur van rond de 40 graden. Dit is een heerlijke tempratuur die ook niet te warm is. Door de warmte van de vibrator gaan de bloedvaten meer open staan, dit zorgt ervoor dat de huid gevoeliger wordt. Het gevoel van de vibrator wordt daardoor intenser. Het voelt ook meer alsof je echte seks hebt.

Welke verschillende soorten verwarmende vibrators zijn er?

Een verwarmende vibrator kan door man en vrouw worden gebruikt. In de meeste gevallen wordt de vibrator door de vrouw gebruikt, echter kan de G-spot stimulator ook gebruikt worden door de man. Deze kan gebruikt worden om de prostaat te stimuleren.
Daarnaast vind je bij GutsyXL ook een verwarmende vibrator die zorgt voor stimulatie van de clitoris en van de G-spot. Bij deze verwarmende Rabbit vibrator ervaar je dus dubbele stimulatie. Tenslotte vind je bij GutsyXL ook een klassieke vibrator. Deze vibrator zorgt voor penetratie en stimulatie van de clitoris. Penetratie is bij de Flushed Rabbit extra aangenaam door het verwarmende effect.

Bestel daarom je verwarmende vibrator online bij GutsyXL

GutsyXL is jouw plek voor het vertrouwd, veilig en overzichtelijk shoppen van vibrators. Bij ons vind je de beste en bekendste merken, daarnaast bezorgen wij uw pakket in een neutrale verpakking. Vanaf een bestelling van €50, - betaal je ook geen verzendkosten. Bestel daarom vandaag nog je verwarmende vibrator bij GutsyXL.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.