filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
 

Vibrator met app: haal meer uit je sextoy

Inmiddels kan je alles met je smartphone. Na alle slimme apparaten in het huishouden en gadgets voor het sporten kan je inmiddels ook je vibrator besturen met je smartphone.

Hoe werkt een vibrator met app?

Een vibrator app is een smartphone applicatie, waarmee je verbinding maakt met je vibrator. Je kan hierdoor je vibrator zelf bedienen met de vibrator app of je kan dit door je partner laten bedienen. Je kunt via de app verschillende vibratiestanden kiezen en eventuele favoriete standen opslaan in de app. Je kunt je seksspeeltje volledig afstemmen naar je eigen wensen.
De werking van de vibrator app is heel simpel. Je download de app die bij jouw vibrator hoort. De volgende stap is het verbinden van de app met je vibrator, dit wijst zich vanzelf. Alle apps hebben hiervoor een duidelijke knop die de smartphone laat verbinden met de vibrator. Vervolgens kan je de vibrator gaan gebruiken in combinatie met wat glijmiddel.
P.s. vergeet niet om je smartphone en vibrator goed op te laden.

Voor wie is de vibrator met app geschikt?

De vibrator app is geschikt voor individueel gebruik, maar ook bij koppels.

Vibrator met app voor koppels

Wil je bijvoorbeeld iets nieuws proberen of heb je een lange afstandsrelatie? Dan is het gebruik van een vibrator app zeer geschikt. Je kan helemaal zelf het tempo bepalen van de vibrator. Dit kan je ook overlaten aan je man, zodat je zelf heerlijk kan genieten van deze intense ervaring.

Vibrator met app voor jezelf

Ook voor individueel gebruik is het heerlijk om je eigen seksspeeltje te kunnen optimaliseren. Je kan zelf een vibratiepatroon maken. Heb je gevonden wat je lekker vindt? Sla deze stand direct op in de app en de volgende keer kan je weer genieten. Dankzij de vibrator app geniet je altijd optimaal. Al nieuwsgierig geworden naar een van onze vibrators met app?

Bestel daarom je vibrator met app online bij GutsyXL

GutsyXL is jouw plek voor het vertrouwd, veilig en overzichtelijk shoppen van vibrators met app. Bij ons vind je de beste en bekendste merken, daarnaast bezorgen wij uw pakket in een neutrale verpakking. Vanaf een bestelling van €50, - betaal je ook geen verzendkosten. Bestel daarom vandaag nog je vibrator met app bij GutsyXL.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.