filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
  2 / 2  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Love Chair

37,95

visibility
shopping_cart

Love machine seksmachine

315,95

  1  2   

Bestel je sexmachine online bij Gutsy XL


Wil jij je helemaal overgeven aan de prikkels die je lichaam binnenkrijgt? Dan is een sexmachine wat voor jou. Een sexmachine is geschikt voor individueel gebruik en voor koppels.


Wat is een sexmachine?

Een sexmachine is een mechanisch apparaat wat je ondersteunt bij stimulatie. Een sexmachine heeft een eigen aandrijvingsmechanisme, waar een sextoy aan wordt gekoppeld. Het is vaak zelfs mogelijk om zelf je sextoy te koppelen. De meeste sexmachines maken een op- en neergaande beweging, maar bij sommige modellen is het ook mogelijk om te roteren. 
 

Voor wie is een sexmachine geschikt? 

Een sexmachine is geschikt voor iedereen. Voor man, vrouw en voor koppels. Een sexmachine kan voor individueel gebruik goed dienen ter vervanging van een partner, voor man en vrouw. Er zijn sexmachines waarbij de prostaat wordt gestimuleerd, maar ook met een dildo voor vaginaal of anaal gebruik. Daarnaast kan een sexmachine ook gebruikt worden als aanvulling op je seksleven met je partner.


De sexmachines van GutsyXL

Bij GutsyXL vind je meerdere sexmachines. Bijvoorbeeld de sexmachine The Milker. Met deze sexmachine kan je zowel de tepels, penis, clitoris en andere plekjes verwennen. Met onze Versa Fuk Sexmachine, hoef je maar 1 ding te doen en dat is genieten. Bij deze sexmachine worden 2 dildo’s en een vibrator meegeleverd. De versa fuk sexmachine levert van 100 tot 300 stoten per minuut. Wil je liever een simpeler model proberen? Probeer dan eens de Louisiana Lounger.


Bestel daarom je sexmachine online bij GutsyXL

GutsyXL is jouw plek voor het vertrouwd, veilig en overzichtelijk shoppen van elektro toys. Bij ons vindt u de beste en bekendste merken, daarnaast bezorgen wij uw pakket in een neutrale verpakking. Vanaf een bestelling van €50, - betaal je ook geen verzendkosten. Bestel daarom vandaag nog uw elektro toys bij GutsyXL.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.